Поръчка

0 артикула

Mr. Toner - Сервиз за принтери

MrToner.bg - сервиз за принтери

 

Надежден сервиз на приемливи цени

 

Когато принтера или копира се счупи, Вие търсите евтин сервиз, но той не е надежден. Надеждният сервиз пък не е евтин. Сега ние създадохме надежден сервиз на приемливи цени и максимално бърза реакция при посещение на адрес. Възможността за абонамент ще накара Вашия принтер/копир да е винаги във форма. Донесете принтера/копира или наберете тел. 846-65-71 за да извикате техник на място. Поръчки приемаме и на e-mail: service@polimax-55.com

 

 mr.toner logo такси за сервизни услуги при посещение на техник на място:

- посещение за диагностика и тест на принтер/факс/копир - 36,00 лв.
- максимум до 24 часа реакция след приемане на поръчка 


mr.toner logo такса диагностика и тест за първоначално диагностициране в сервизната база:

- копирна машина - 18,00 лв.
- лазерен принтер - 18,00 лв.
- цветен лазерен принтер - 24,00 лв.
- лазерно мултифункционално устройство - 24,00 лв
- мастиленоструен принтер - 12,00 лв.
- мастиленоструйно мултифункционално устройство - 12,00 лв.
- матричен принтер - 15,00 лв.
- факс апарат - 15,00 лв.


mr.toner информация Трябва да знаете:
- Сервизни услуги на място се извършват само при "дребни" повреди. Всички останали се извършват в сервизната база на Полимакс 55. Допълнителна информация можете да получите на нашите телефони.
- Таксата за диагностика и тест се заплаща предварително и се приспада като сума след извършване на ремонта. При отказан ремонт такса диагностика и тест не се възстановява.
- Ако нямате възможност да донесете Вашия принтер/копир/факс в нашата сервизна база, можете да се възползвате от опцията за вземане и доставка от/до адрес на клиента за ремонт/диагностика на принтер, коп. Машина, мултифункционално у-во, като към таксата за диагностика и тест ще Ви бъдат таксувани допълнително и еднократно транспортни разходи в размер на 12,00 лв. за устройства формат А4 и 24,00 лв. за устройства формат А3.

 

Попитайте за Вашето устройство още днес!