Меню

Взимане и доставка

 

Може да използвате нашите услуги за зареждане на тонер касети от всяко населено място в България на преференциални цени за доставка, благодарение на партньорството ни със Спиди

 

courier speedy

ИЗПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГАТА ВЗИМАНЕ ОТ АДРЕС И ДОСТАВКА


Предайте празната тонер касета от Ваш адрес на куриер на Спиди с предварително подготвена от нас товарителница, без да заплащате нищо.
След като направите поръчка за зареждане на тонер касета онлайн или по телефона, ние генерираме товарителница и изпращаме куриер на адреса Ви. От Вас се изисква само да опаковате касетата в кутия и да я предадете на куриера.
Изпращането на тонер касета за зареждане от адрес до нашия офис и последваща обратна доставка на заредената тонер касета до адрес или офис на Спиди (без значение) e на цена от 4,30лв. с ДДС. Тази сума ще ви бъде фактурирана от нас.

courier speedy from office

НЕ ВИ СЕ ЧАКА КУРИЕР? ИЗПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГАТА ИЗПРАЩАНЕ ОТ ОФИС НА СПИДИ


Оставете празната тонер касета в най-близкия до Вас офис на Спиди без да чакате на опашка, като просто оставите тонер касетата с приложена товарителница, без да заплащате нищо.
От Вас се изисква само да опаковате касетата в кутия и приложите разпечатана предварително подготвената от нас товарителница, която ние ще Ви предоставим по е-mail.
Изпращането на тонер касета за зареждане от офис на Спиди до нашия офис и последваща обратна доставка на заредената тонер касета до адрес или офис на Спиди (без значение) e на цена от 3,30лв. с ДДС. Тази сума ще ви бъде фактурирана от нас.

courier other

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ИЗБРАН ОТ ВАС КУРИЕР


Изпратете празната тонер касета по избран от Вас куриер. В този случай сами ще трябва да организирате изпращането и да заплатите таксата за доставка до нашия офис. Обратната доставка на заредената тонер касета ще е безплатна до Вас, но ще бъде изпратена по Спиди.

 

ПЛАЩАНЕ


При обратна доставка на заредената Ви тонер касета може да заплатите на куриера в брой или с карта. Други варианти са плащане по банков път или при поръчка през сайта с карта, Epay или генериран код за EasyPay.