📞088 555-00-01
0
Меню

промо - клкото повече - толкова повече

зареждане с отстъпка на място принас


 

 

Зареждане на тонер касети

Зареждането на Вашата тонер касета е най-правилния избор, който може да направите. Наред със спестяването на пари, това е една екологична постъпка от Ваша страна, която е много оправдана, впредвид състава на една тонер касета и влиянието й върху околната среда след като бъде изхвърлена на сметището. Естественият разпад въобще няма да го споменаваме. Евтините съвместими тонер касети за еднократна употреба са добро решение за печат, но заливането на околната среда с пластмасата и другите остатъчни материали от тонер касетата са неоправдани.  


да Спестявате пари
 
 даПостъпвате екологично
 
 даПластмасата има дълъг период на разпад
 
 даЗапазвате качеството на печат

 даМодерна техника за презареждане
 
 даПрофесионално обучен екип
 
  да 23 години опит
 
  да Над 300 000 заредени тонер касети

Поради тази причина всеки път, когато Вашата тонер касета е годна за презареждане, я зареждайте. Модерните методите на зареждане и тонерите като суровина покриват дотолкова качествените критерии на производителите на принтери, че няма да забележите разлика между нова оригинална тонер касета и заредена такава. Естествено условие за това е и влагането на качествени материали, спазване на всички процеси и изпълнението от професионално обучен екип. За повече от 23 години практика, ние сме отлично подготвени да предложим едно наистина качествено зареждане на тонер касетата на Вашия принтер. Доверете ни се!

Въведете модела на Вашия принтер или изберете неговата марка
 
 

 

hp logoxerox logocanon logobrother logolexmark logosamsung logoepson logokyocera logooki logodell logominolta logopanasonic logoricoh logoother brands

 
 
 
 
 
 
 
 
Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 12
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»