Меню

Защо принтер от нас?

защо принтер от нас

 

Фирма, на която да разчиташ.

 


 Ние сме една от най-големите фирми за офис техника и консумативи в гр. София. По тясно сме специализирани в производство и презареждане на тонер касети и продажба и сервиз на всички видове принтери. Имаме 20 години опит и се ползваме с доверието на хиляди редовни клиенти - големи, средни и малки фирми и частни лица.

 

 

Разнообразни принтери - труден избор.

 


 Резолюция, Памет, Мрежа, ADF, входяща тава, натоварване на месец, скорост на печат. Всъщност какви са тези параметри и екстри? Искам принтера просто да ми върши работа! Понякога хората не правят правилния избор. Или купуват нещо евтино, което в последствие няма необходимите екстри, които са необходими или се купува нещо скъпо, но дори и половината екстри никога не биват използвани. Принтерът не е моден аксесоар, затова трябва да се подбере точно отговарящ на нуждите на ползвателя му. Ние винаги ще Ви консултираме и помогнем в избора на подходящ за Вас принтер. По телефона, по e-mail, skype, facebook, вградения чат в сайта... Разкажете ни за какво ще го ползвате и какви екстри са Ви необходими - нашият професионален екип е насреща.

 

 

Специализирана фирма - Безпроблемна работа.

 


 Покупката на принтер не е като покупката на телевизор. Включваш и гледаш. Всеки принтер е пряко свързван с разрешаването на всекидневни дребни въпроси относно поведението му (свети някаква лампа, изписва на дисплея някакво съобщение и не печата, днес компютърът не го намира и т.н.) Дребни проблеми, но стига да знаете при всяка една ситуация как да реагирате. В тези ситуации е добре да има на кой позвъните, в повечето случаи разрешаването на проблема се свежда до натискането на някой бутон и всичко тръгва. Ако сте закупили машината от универсален онлайн магазин едва ли при обаждане ще получите моментален съвет от търговеца как да постъпите. Ще Ви изпрати в сервиза на производителя (за нещо толкова дребно!)  Затова, особено за принтерите, е добре за бъдат закупувани от специализирани фирми, където при всяко обаждане да получите адекватна помощ по телефона. Ние ежедневно разрешаваме подобни малки проблеми на нашите клиенти и по този начин им пестим ценно време в обикаляне по сервизи.

 

 

Искаш тонер - Получаваш тонер.

 


 Принтерите са и пряко свързани с обслужването им откъм консумативи. Те винаги свършват, когато ни трябват най-много (наша статистика). Добре е в тази ситуация да има някой, който да донесе тонер за принтера. Ние гарантираме бърза доставка.

 

 

Гаранция - Зареждане - Няма проблем.

 


 Всички нови принтери трябва да работят само със скъпи оригинални консумативи докато изтече гаранцията. Иначе тя отпада. В много случаи новия оригинален консуматив е по-скъп от самата машина. Да така е. Закупувайки нов принтер от нас, Вие няма да срещнете този проблем. При нас гаранцията на принтера не отпада ако работи със заредени или съвместими тонер касети. Единственото условие е те да са зареждани или купувани от нас. Предлагаме зареждане и съвместими тонер касети за почти всички модели на пазара.

НИЕ ОБИЧАМЕ ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ. И КЛИЕНТИТЕ НИ ГО ХАРЕСВАТ!

facebook 

 

technome 

НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ В НАШИЯ ОТБОР - TECHNOME.BG!
 

TechnoMe.bg - качествена техника за дома, за офиса и за свободното време.

- Лаптопи и компютри

- Мишки, клавиатури и всякакви други компютърни аксесоари

- Gaming продукти

- Смартфони и Таблети

- Телевизори, Проектори и Екрани

- Видео, Аудио и Фото продукти

И всичко това с гарантирана бърза доставка от Mr. Toner!