Меню

Процесът зареждане на тонер касета

зареждане на тонер 1

Тук искаме накратко да Ви запознаем с процеса на зареждането на Вашата тонер касета. Вижте как работим ние и какво точно представлява предлаганата от нас услуга. Без значение дали ще решите да се възползвате от взимане за зареждане и доставка до Вас или ще ни посетите на място. Добре е да знаете какво точно ще се случи с Вашата тонер касета. От даването за зареждане до връщането и най-вече крайният резултат - качество, качество и пак качество, без компромис. Целият процес на зареждане, който Вие реално не виждате, е разработен от нас на базата на опита ни, събиран през последните 25 години от нашата практика.

Първо за да сме сигурни, че ще можем да Ви предложим една наистина качествена услуга, Вашата тонер касета преминава предварителни тестове. Тестът включва плътност и наличието на точки или черти по копието, които няма да изчезнат след презареждането. В такива случаи се осъществява контакт с Вас или ако сте на място в офиса, копието се коментира с Вас. Ако всичко е наред, тонер касетата поема към мястото, където ще бъде презаредена. За всеки модел тонер касета имаме специален тонер, дозиран според капацитета на тонер касетата в херметично затворена опаковка с цел запазване качествата на тонера. Вашата касета ще бъде презаредена с много качествен професионален тонер.

зареждане на тонер 1

Започва същинската работа по Вашата касета - самото презареждане с тонер не се състои просто в сипването на тонера, а е цялостен процес от различни манипулации. Разполагаме с професионална и модерна техника , включваща всички машини необходими за осъществяването на зареждането. Вашата тонер касета е вече презаредена и чака да бъде тествана и опакована.

зареждане на тонер 1
зареждане на тонер 1

Финални тестове за качество на вече заредената тонер касета, одобряване качеството на тестовите страници, въвеждане на гаранционен номер в системата и опаковане в специална опаковка в която Вие можете да съхранявате тонер касетата и за по-дълъг период от време. Вече сме готови. Може да вземете Вашата заредена тонер касета или ние ще Ви я доставим на място

   

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА!


 

НИЕ ОБИЧАМЕ ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ. И КЛИЕНТИТЕ НИ ГО ХАРЕСВАТ!

facebook 

 

technome 

НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ В НАШИЯ ОТБОР - TECHNOME.BG!
 

TechnoMe.bg - качествена техника за дома, за офиса и за свободното време.

- Лаптопи и компютри

- Мишки, клавиатури и всякакви други компютърни аксесоари

- Gaming продукти

- Смартфони и Таблети

- Телевизори, Проектори и Екрани

- Видео, Аудио и Фото продукти

И всичко това с гарантирана бърза доставка от Mr. Toner!