!!!------------------------------------------------------!!!
Уважаеми клиенти,

Във връзка с обявеното извънредно положение и с оглед спазване на мерките за безопасност,

Ви уведомяваме, че считано от 18.03.2020г. офисът на Mr.Toner ще работи в намален състав по следния начин:  


1. Услугите „40 експрес” и „посещение на техник на адрес” ще бъдат спрени.
2. Услугата „вземане и доставка до адрес” ще се извършва само чрез куриер, като доставката в едната посока ще се поема от Mr.Toner.
3. Приемането и предаването на касети за зареждане в офиса ще се извършва без допускане на клиенти в него и без физически контакт, след предварителна заявка по телефона.
4. Плащането на услугите ще се извършва само по банков път или с наложен платеж при изпращане с куриер.


С пожелание за здраве и късмет! 
Екипът на Mr.Toner

!!!------------------------------------------------------!!!

Поръчка

0 артикула

Процесът зареждане на тонер касета

 

Тук искаме накратко да Ви запознаем с процеса на зареждането на Вашата тонер касета. Вижте как работим ние и какво точно представлява предлаганата от нас услуга.

 

Mr. Toner - безплатна доставка на тонер касети

 

Без значение дали ще решите да се възползвате от безплатното взимане за зареждане и доставка до Вас или ще ни посетите на място. Добре е да знаете какво точно ще се случи с Вашата тонер касета. От даването за зареждане до връщането и най-вече крайният резултат - качество, качество и пак качество, без компромис. Целият процес на зареждане, който Вие реално не виждате, е разработен от нас на базата на опита ни, събиран през последните 20 години от нашата практика. Същият този процес е одобрен и сертифициран по стандарта за качество ISO:9001 от една от най-престижните организации по сертифициране "BUREAU VЕRITAS". 

 

Mr. Toner експресно зареждане на тонер касети


 

Първо за да сме сигурни, че ще можем да Ви предложим една наистина качествена услуга, Вашата тонер касета преминава предварителни тестове. Тестът включва плътност и наличието на точки или черти по копието, които няма да изчезнат след презареждането. В такива случаи се осъществява контакт с Вас или ако сте на място в офиса, копието се коментира с Вас. Ако всичко е наред, тонер касетата поема към мястото, където ще бъде презаредена. За всеки модел тонер касета имаме специален тонер, дозиран според капацитета на тонер касетата в херметично затворена опаковка с цел запазване качествата на тонера. Вашата касета ще бъде презаредена с много качествен професионален тонер на един от най-големите производители в света - AQC Group UK, на която ние сме изключителен представител за България.

 

Mr. Toner качествено зареждане на тонер касети

 

Започва същинската работа по Вашата касета - самото презареждане с тонер не се състои просто в сипването на тонера, а е цялостен процес от различни манипулации. Разполагаме с професионална и модерна техника , включваща всички машини необходими за осъществяването на зареждането. Вашата тонер касета е вече презаредена и чака да бъде тествана и опакована.

 

Mr. Toner - процесът зареждане на тонер касети

 

Финални тестове за качество на вече заредената тонер касета, одобряване качеството на тестовите страници, въвеждане на гаранционнен номер в системата и опаковане в специална опаковка в която Вие можете да съхранявате тонер касетата и за по-дълъг период от време. Вече сме готови. Може да вземете Вашата заредена тонер касета или ние ще Ви я доставиме на място

 

 

ТАКА РАБОТИМЕ НИЕ! ИЗБОРЪТ Е ВАШ ! ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА!

 

Mr. Toner във фейсбук

Нови продукти

Най-продавани