Меню

Процесът зареждане на тонер касета

Тук искаме накратко да Ви запознаем с процеса на зареждането на Вашата тонер касета. Вижте как работим ние и какво точно представлява предлаганата от нас услуга. Без значение дали ще решите да се възползвате от взимане за зареждане и доставка до Вас или ще ни посетите на място. Добре е да знаете какво точно ще се случи с Вашата тонер касета. От даването за зареждане до връщането и най-вече крайният резултат - качество, качество и пак качество, без компромис. Целият процес на зареждане, който Вие реално не виждате, е разработен от нас на базата на опита ни, събиран през последните 25 години от нашата практика.

зареждане на тонер 1
зареждане на тонер 1

Първо за да сме сигурни, че ще можем да Ви предложим една наистина качествена услуга, Вашата тонер касета преминава предварителни тестове. Тестът включва плътност и наличието на точки или черти по копието, които няма да изчезнат след презареждането. В такива случаи се осъществява контакт с Вас или ако сте на място в офиса, копието се коментира с Вас. Ако всичко е наред, тонер касетата поема към мястото, където ще бъде презаредена. За всеки модел тонер касета имаме специален тонер, дозиран според капацитета на тонер касетата в херметично затворена опаковка с цел запазване качествата на тонера. Вашата касета ще бъде презаредена с много качествен професионален тонер.

Започва същинската работа по Вашата касета - самото презареждане с тонер не се състои просто в сипването на тонера, а е цялостен процес от различни манипулации. Разполагаме с професионална и модерна техника , включваща всички машини необходими за осъществяването на зареждането. Вашата тонер касета е вече презаредена и чака да бъде тествана и опакована.

зареждане на тонер 1
зареждане на тонер 1

Финални тестове за качество на вече заредената тонер касета, одобряване качеството на тестовите страници, въвеждане на гаранционен номер в системата и опаковане в специална опаковка в която Вие можете да съхранявате тонер касетата и за по-дълъг период от време. Вече сме готови. Може да вземете Вашата заредена тонер касета или ние ще Ви я доставим на място

   

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА!