Меню
Начало Сервиз принтери

Сервиз принтери

качествен сервиз за принтери

Когато принтера или копира се счупи, Вие търсите евтин сервиз, но той не е надежден. Надеждният сервиз пък не е евтин. Сега ние създадохме надежден сервиз на приемливи цени и максимално бърза реакция при посещение на адрес. Възможността за абонамент ще накара Вашия принтер/копир да е винаги във форма. Донесете принтера/копира или наберете тел.02 846-65-71 за да извикате техник на място. Поръчки приемаме и на e-mail: order(at)mrtoner.bg

да Профилактика и почистване
 
 даПроблеми с поемане на хартията
 
 даОтстраняване на заседнал лист в принтера
 
 даЗадълбочени ремонти
Направете поръчка за ремонт по телефона или онлайн

Трябва да знаете:
 

- Сервизни услуги на място се извършват само при "дребни" повреди. Всички останали се извършват в сервизната база на Полимакс 55. Допълнителна информация можете да получите на нашите телефони.
- Таксата за диагностика и тест се заплаща предварително и се приспада като сума след извършване на ремонта. При отказан ремонт такса диагностика и тест не се възстановява.
- Ако нямате възможност да донесете Вашия принтер в нашата сервизна база, можете да се възползвате от опцията за вземане и доставка от/до адрес на клиента за ремонт/диагностика на принтер, коп. Машина, мултифункционално у-во, като към таксата за диагностика и тест ще Ви бъдат таксувани допълнително и еднократно транспортни разходи в размер на 12,00 лв. за устройства формат А4 и 24,00 лв. за устройства формат А3.

Временно взимането от адрес на машини за ремонт е преустановено. Приемаме принтери за ремонт само на място в сервизната ни база или с посещение на техник на адрес. 

 
 
 
 
Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Получете и платете удобно в MrToner

mastercart visa epay easypay pay at delivery speedy