Поръчка

0 артикула


 

 

Ремонт на принтери

Надежден сервиз на приемливи цени

 

 

Когато принтера или копира се счупи, Вие търсите евтин сервиз, но той не е надежден. Надеждният сервиз пък не е евтин. Сега ние създадохме надежден сервиз на приемливи цени и максимално бърза реакция при посещение на адрес. Възможността за абонамент ще накара Вашия принтер/копир да е винаги във форма. Донесете принтера/копира или наберете тел. 846-65-71 за да извикате техник на място. Поръчки приемаме и на e-mail: service@polimax-55.com

 


Трябва да знаете:

 

 

- Сервизни услуги на място се извършват само при "дребни" повреди. Всички останали се извършват в сервизната база на Полимакс 55. Допълнителна информация можете да получите на нашите телефони.

- Таксата за диагностика и тест се заплаща предварително и се приспада като сума след извършване на ремонта. При отказан ремонт такса диагностика и тест не се възстановява.

- Ако нямате възможност да донесете Вашия принтер/копир/факс в нашата сервизна база, можете да се възползвате от опцията за вземане и доставка от/до адрес на клиента за ремонт/диагностика на принтер, коп. Машина, мултифункционално у-во, като към таксата за диагностика и тест ще Ви бъдат таксувани допълнително и еднократно транспортни разходи в размер на 12,00 лв. за устройства формат А4 и 24,00 лв. за устройства формат А3.

 

 

Попитайте за Вашето устройство още днес или направете онлайн поръчка за ремонт !

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»