Меню
Начало Тонер касети Mr.Toner

Тонер касети Mr.Toner

mr.toner

КАЧЕСТВО, КОЕТО РЕАЛНО ВИЖДАТЕ

 

Mr.Toner ще промени представите Ви колко качествено може да печата един съвместим тонер. Изработен от висококачествени материали, Mr.Toner се отличава с отлично качество на печат, по нищо не отстъпващ на оригиналните тонер касети. Подходяща е за печат на апликации с висока резолюция. Плътност и наситеност - ще го забележите още от първото копие. Спестете пари и печатайте с отлично качество.


да  Алтернатива, която си заслужава
 
 да Качество, покриващо високи стандарти
 
 да Създадени от хора с над 20 годишен опит
 
 да Собствен бранд и продукт

 да Изработени от висококачествени материали
 
 да Отлична плътност на копието
 
 да Безпроблемна работа
 
 да Съвместим тонер от висок клас

ИНВЕСТИЦИЯ БЕЗ СКРИТИ РАЗХОДИ

 

Mr.Тoner е инвестиция. Докато оригиналните и съвместимите от нисък клас тонер касети са направени за еднократна употреба, Mr.Toner e създадена зя да бъде презареждана, което значително намалява Вашите разходи в един по-дълъг период. Произведена от висококачествени longlife компоненти, Mr.Toner e в гаранция за качество на копията освен до изчерпване на наличния тонер, то и през следващите две презареждания. Няма скрити разходи за ремонти и подмяна на части. С цена до 40 % по-ниска от цената на тонер касети, продавани от съответния производител на принтера, Mr.Toner e една реална алтернатива на скъпите оригинални консумативи.

НАДЕЖДНОСТ ДО ПОСЛЕДНОТО КОПИЕ

 

Когато избирате да печатате със съвместими тонер касети не се задоволявайте с това, което просто върши работа – дръжте на качеството и надеждността. Mr.Toner е от най-висок клас съвместими тонер касети с Longlife OPC-барабан. Този тип ОРС-барабани са специално направени от подсилени материали така, че качеството на печат да остане отлично дори и след второто презареждане. Mr.Toner ще работи отлично до последното копие и няма да доведе до никакви отклонения на работния процес на принтера или да го повреди.

 


да Създадени да бъдат презареждани
 
 даLonglife компоненти
 
 даНяма да повреди принтера
 
 даЗапазвате качеството на печат

 даСистема за управление на качеството ISO 9001:2015
 
 даПълна премиум гаранция
 
 даБезплатно отстраняване на проблеми
 
 даПодмяна при възникнал проблем

100% Гаранция

 

Преди да достигне до Вас, всяка тонер касета Mr.Toner преминава през прецизни тестове и контрол на система за управление на качеството ISO 9001:2015. Гаранцията обхваща всички механични детайли, качеството на разпечатката и броя на копията до изчерпване на наличния тонер и през следващите две презареждания. Три пъти по-голяма гаранция от тази, която някой може да Ви даде, три пъти повече копия с гарантирано качество.

Изберете марката на Вашия принтер:
Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 31
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Получете и платете удобно в MrToner

mastercart visa epay easypay pay at delivery speedy